Pihasuunnittelu

Viherrakentaminen

Puutarhanhoito

Rakentaminen

 

Pihasuunnittelu

Pihasuunnittelu on puutarhaunelmien piirtämistä todeksi

 
 
P1000953.jpg

Pihasuunnitelma voi olla esimerkiksi uudisrakennuksen pihasuunnitelma tai vanhan pihan uudistamissuunnitelma. Suunnitelma voidaan tehdä myös koskemaan jotakin pihan osaa, kuten oleskelualuetta / kulkereittejä / päällysteitä / leikkikenttää / kasvillisuusalueita / rantaa / viherkattoa tms. mikä on pihassa vielä toteuttamatta tai kaipaa parannusta. Istutussuunnitelmat ovat kasvillisuussuunnitelmia muuten melko valmiisiin pihan rakenteisiin. Suunnitelma voidaan tehdä sitä ajatellen, että itse toteutat pihanrakennuksen tai tilaat toteutuksen viherrakennusurakoitsijalta. Toimimme tarvittaessa myös työn ohjaajina ja valvojina esim. jos suunnittelukohde sijaitsee kauempana Päijät-Hämeestä.

Pihasuunnittelun on tarkoitus olla suunnitelman tilaajan ja suunnittelijan yhdessä työstämä prosessi, josta rakentajan käsissä muodostuu toimiva ja viihtyisä elinympäristö pihan käyttäjille.

 
 
 

Viherrakentaminen

Yksilöllisiä viherrakennuskohteita vuosien kokemuksella.

 
 
Suunnitelma3.jpg

Niin pienet kuin suuretkin rakennus- ja viherkohteet suunnitellaan ja rakennetaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeita, rakennusten luonnetta ja ympäristöä ajatellen.

Pyydä pihaasi tarjous viherrakennusurakasta. Työt teemme kokonaisurakkana tai tuntiveloituksella. Hinta-arvion kohteeseen saat tiedustelemalla.

Laskemme tarjouksen viherrakennuskohteisiin pihasuunnitelmien perusteella. Jos sinulla on pihasuunnitelma valmiina, toimita se meille, niin annamme pihasi rakennuksesta hinta-arvion. Tarkat urakkatarjoukset voidaan laskea vain tarkkojen pihasuunnitelmien perusteella.

Rakennustoimintamme on vastuullista ja asiakkaan ja ympäristön huomioon ottavaa. Pyrimme löytämään ja käyttämään kestävää kasvillisuutta ja rakennusmateriaaleja.

PIHAKALUSTEET

Valmistamme ja valmistutamme piharakenteita ja -kalusteita itse. Kun haluat puutarhaasi jotakin mitä et löydä valmiina, kerro toiveesi, niin toteutamme sen mittojen mukaan puutarhaasi sopivaksi. Suunnittelemme ja valmistamme puutarhakalusteita, kuten ruukkuja, istutusaltaita ja kaikkea mitä mieleen tulee esim. Corten -teräksestä, puusta ja betonista.

 
 
 

Puutarhanhoito

Ammattitaitoista puutarhanhoitoa ja neuvontaa

 
 
PB280272.jpg

APUA PIHATÖIHIN

Soita, kun tarvitset apua pihapuiden leikkaukseen, pensasaitojen ja pensaiden leikkaukseen, rikkaruohojen poistoon, mullan ja katteiden lisäykseen sekä muihin puutarhanhoitotöihin. Kysy rohkeasti yksittäisiäkin pihanhoitokäyntejä. Kauttamme saat myös tarvitsemasi materiaalit helposti ja nopeasti toimitettuna pihaasi, niin pienet kuin suuretkin määrät. Käytössämme on kaikki puutarhanhoitoon tarvittavat koneet ja työkalut. Kysy tavarantoimituksia, autamme sinua valitsemaan oikeanlaiset materiaalit oikeaan paikkaan ja toimitamme ne helposti perille.

 
 

PUUTARHAN YLLÄPITO

Voit tilata meiltä pihasi kokonaisvaltaisen ylläpidon. Tällöin sinun ei tarvitse itse huolehtia kasvien oikeista leikkuuajoista, lannoituksesta eikä muistakaan hoitotoimenpiteistä.

Hoidossamme on useita yksityispihoja ja kesäasuntoja Päijät-Hämeen alueella, useiden vuosien ajalta. Saat tehdä itse sen verran kun haluat ja me teemme loput, miten sovitaan.

PUUTARHANEUVONTAA ITSE PIHAA HOITAVALLE

Puutarhan ylläpidosta voidaan tehdään suunnitelma myös sinulle itsellesi, jos haluat itse jatkossa hoitaa pihaasi. Vältät turhat virheet ja kustannukset ja saatat myös löytää itsellesi hyvää tekevän uuden harrastuksen. 

 
 
 

Rakentaminen

Monipuoliset rakennustyöt

 
Lavastukset ja tapahtumien rakentaminen

Lavastukset ja tapahtumien rakentaminen

Asuinrakennukset, piharakennukset ja erilaiset piharakenteet  Pihakalusteiden valmistus ja asennus

Asuinrakennukset, piharakennukset ja erilaiset piharakenteet

Pihakalusteiden valmistus ja asennus

Laiturit ja venelaiturit: asennus ja valmistus

Laiturit ja venelaiturit: asennus ja valmistus

 

Tunnelmia Linnanmäki IIK WEEK 2017 -lavastuksista